Om Matchhouse

Lone Groot – Socialrådgiver og stifter af Matchhouse

”Den gode anbringelse starter med det rigtige match”

Min historie

At arbejde med børn og unge i udsatte positioner har altid været en rød tråd i mit arbejdsliv som socialrådgiver.

Jeg har arbejdet som sagsbehandler, anbringelseskonsulent, plejefamiliekonsulent, tilsynsførende samt leder på børne- og ungeområdet igennem de sidste 28 år.

I 2021 valgte jeg at tage springet som selvstændig, da jeg havde lyst til at arbejde med lige præcis dét jeg brænder for.

Ideen bag Matchhouse

Igennem de sidste år, har jeg fået øje på et behov for at støtte kommunale medarbejdere med specialiseret viden og kendskab til børn- og ungehjem.

Jeg tilbyder et opdateret og indgående kendskab til børn og ungehjem, beliggende i Nord- og Midtjylland. Denne viden tilbyder jeg gratis til kommuner, som et støttende og hjælpende supplement til deres egen matchning af børn og unge.

Jeg ved af erfaring, at man som kommunal medarbejder nogle gange kan stå i en situation, hvor man har brug for at kunne hente hjælp ind til at løse opgaverne. Derfor tilbyder jeg også at kommunerne kan købe mig ind til at lave et personligt match samt personrettet tilsyn med barnet eller den unge, de første 3 måneder efter anbringelsen, eller efter behov.

Jeg glæder mig til at samarbejde med jer ude i kommunerne.

Find det rette match